Selecteer een pagina

Pallet Art

Het is misschien niet het eerste waar de meeste mensen aan denken als ze een oude pallet zien. Maar met een beetje creativiteit tover je een oude pallet om tot een echt design kunstwerk. Bijzonder, eigenzinnig en de mogelijkheden zijn eindeloos. Het mooie van het gebruik van pallet-art is dat het hergebruik van bestaand materiaal is en daarmee minimaal belastend is voor het milieu. Door het ruwe karakter van het hout hebben de illustraties een bijzondere en duurzame uitstraling.

In het hedendaagse bedrijfsleven is er veel aandacht voor de vraag hoe duurzaam het gebruik van pallets is. Dit komt omdat steeds meer bedrijven verantwoord ondernemen belangrijk vinden. Duurzaamheid houdt in dat wat we nu doen, geen nadelige gevolgen heeft voor de generaties na ons. Pallet-art richt zich op deze verduurzaming door rest-producten aan te bieden en daar iets prachtigs van te maken.

De mogelijkheid bestaat natuurlijk ook om voor een wat strakkere uitvoering te kiezen en zonder klossen op een plaat van planken van 50 x 70 cm of 50 x 50 cm (hierbij kan een keuze gemaakt worden of er een witte achtergrond wordt gebruikt waar de kleuren wat sprankelender worden, of puur op het hout waarbij de nerven van het hout zichtbaar blijven).
Pallet-art biedt u de mogelijkheid uw foto op een warme, bijzonder karaktervolle manier in uw interieur te plaatsen. Indien gewenst met een persoonlijke boodschap of huiselijke kreet toegevoegd.
Mail uw foto en eventueel een tekst of boodschap naar eemnes@ditisdrukwerk.nl en wij maken een voorstel van uw persoonlijke kunstwerk!

Zullen we eens afspreken?
We komen ook graag langs!

Geen opdracht is hetzelfde, en dat is nu juist wat ons werk zo mooi en veelzijdig maakt. Aarzel dus niet om uw wensen kenbaar te maken, zodat we samen kunnen kijken hoe we dit het best kunnen realiseren. We staan u graag telefonisch, bij ons aan tafel of bij u op locatie te woord.

Share This